keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Kirje täältä jostain

Velipoika on lähetellyt linkkejä eri blogeihin joissa käsitellään hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttamia ongelmia rakkaassa isänmaassamme. Taistelut ovat kuitenkin olleet niin kiivaita, etten ole saanut aikaiseksi sen vertaa että olisin niihin sen syvällisemmin tutustunut.

Pääsin sitten kuitenkin lomalle täältä rintamalta ja lomalla kerkesin sitten lueskelemaan noissa blogeissa olevia kirjoituksia ja totesin: "kas, perskeles! Näissähän on asiaa!" Ensin ryhdyin kommentoimaan kirjoituksia, sen mitä nyt taistelun melskeeltä kerkesin. Sitten rupesin ajattelemaan: "Pitäisiköhän minunkin kantaa korteni kekoon tässä isänmaan tulevaisuuden kannalta elintärkeässä asiassa?"

Niinpä päätin minäkin perustaa oman vaatimattoman blogini ja ryhtyä kirjoittelemaan mieltäni vaivaavista asioista: maahanmuutosta, sananvapauden riistosta, turvattomuudesta isänmaassamme ja muusta sellaisesta. Tässä on nyt ensimmäinen, kiirellä taistelujen välissä kyhätty kirjoitelma.

Puhun blogin etusivulla Kolmannesta maailmansodasta, sillä sellaistahan paraikaa käydään. Osapuolina ovat kehittynyt länsi ja kehittymättömien Afrikan ja Aasian maiden asukkaat, erityisesti muslimit. Koetan tässä blogissa käsitellä kiihkottomasti (vaikka se voikin joskus olla vaikeaa) niitä ongelmia joita tuo sota aiheuttaa tavallisen länsimaisen ihmisen jokapäiväiseen elämään. Vaikka asia on vakava, yritän pehmentää sitä huumorilla jos vain mahdollista.

Tässä ensimmäisessä kirjoituksessa nyt ei vielä ole pahemmin varsinaista asiaa, kunhan nyt vain kertoilen millainen tästä blogista on tarkoitus tulla. Se tuleeko siitä sitten aiotunlainen onkin kokonaan toinen juttu.

Mutta perskeles... Nyt tuli hälytys!!! Pakko lopettaa. Kirjoittelen taas lisää kun taistelut taukoavat.

Weekendsoldier

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No hemmetti kun pitää kiirettä. Nyt vasta ehdin tänne vilkaisemaan. Hyvältähän tämä blogi päältä näyttää - tekstiäkin mahtuu vielä kovasti;-)

Onnea vaan uudelle blogille!

T. Se linkkejä lähettelevä velipoika