perjantai 7. syyskuuta 2007

Kyllä pistää vihaks

No tämä se nyt tästä vielä puuttui! Saatiin tänne rintamalle tieto, että rättipäät aikovat perustaa oman puolueen, ja puuhamiehenä on vielä suomalainen käännynnäinen! Perskeles! Lopun aikoja eletään! Sanokaa minun sanoneen!

Syynä puolueen perustamiselle on kuulemma se ettei muslimien ääni ole kuulunut tarpeeksi muuta kautta!!! Siis ei ole kuulunut! Häh! Eihän tässä maassa enää mikään muu kuulukaan kuin musulmaanien ja heidän myötäilijöidensä valitus siitä, miten heitä syrjitään ja potkitaan päähän!

Perskeles! Ihan tässä rauhallisempikin mies hermostuu. Ja sikäli kuin olen oikein ymmärtänyt, niin ne ovat enemmänkin ne musulmaanit ja muut maahanmuuttajat, jotka harrastavat sitä päähän potkimista. Vaikka maanpetturien hallussa oleva media koettaakin lakaista asian maton alle.

Punaviherpiipertäjät ja muut puunhalailijat vinkuvat siitä, miten maahanmuuttajat joutuvat koko ajan rasististen rikosten kohteiksi. Missä niitä rasistisia rikoksia muka on tapahtunut? Häh! Minä kysyn vaan. Vantaalla takavuosina oli joukkotappelu, jossa oli osapuolina somalit ja suomalaiset, mutta siinäkin oli syytä niin sysissä kuin sepissäkin. Ja Joensuussa muutama hiusrajoitteinen nuori koetti pelotella maahanmuuttajia. Voi kauheeta, sanon minä!

Jos somalit ja muut "kulttuurimme rikastuttajat" kerran joutuvat koko ajan olemaan peloissaan, että joku skinijoukko hyökkää heidän kimppuunsa seuraavan kulman takaa, niin miten he sitten uskaltavat notkua kaiket päivät Helsingin rautatieasemalla ja muualla ympäri Stadia? Perskeles!

Suomalaisethan tässä saavat olla peloissaan, kun liikkuvat kaupungilla! Pikkulapsia ahdistellaan, ihmisiä ryöstetään keskellä kaupunkia ja annetaan vielä varmemmaksi vakuudeksi puukosta kylkeen. Ja naiset eivät uskalla kohta lähteä kotoa ulos, kun voi joutua raiskatuksi puistossa, keskellä kaupunkia! Ja ketkä tekijöinä? Nämä "syrjityt" ja "päähänpotkitut", joiden ääni ei kuulu tarpeeksi!

Suomalaisten ääni täällä ei enää kuulu tarpeeksi! Suomalaisista on tullut b-luokan kansalaisia omassa maassaan! Suomalaisiin kohdistuu jatkuvasti väkivallantekoja maahanmuuttajien toimesta, mutta kuka niistä on on huolissaan? Ei ainakaan suomalainen "älymystö". Suomen valtiojohto ja "edistykselliset" piirit ovat taas kerran rähmällään. Ennen vanhaan oltiin rähmällään Neuvostoliiton suuntaan ja nyt ollaan rähmällään muslimien edessä.

Kyllä musulmaanien oloja pitää parantaa! Heillähän on niin vaikeaa Suomessa ja heitä syrjitään koko ajan! Tietysti he tarvitsevat oman puolueen ajamaan heidän asioitaan! Mutta kuka ajaisi suomalaisten asiaa? Kuka toisi esille suomalaisten syrjimisen, suomalaisiin kohdistuvat toistuvat väkivallanteot ja suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin vähittäisen murenemisen vieraan kulttuurin paineessa? Kysynpähän vaan.

Mutta nyt saa tämä meuhkaaminen riittää. Kuuluvat tuolla jo töpinän pojat huutelevan syömään. Ei kun pakki kouraan ja katsomaan josko hernerokassa olisi tänään herneitäkin:)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ne SIANpäästä otetut lihanpalat ihan hyviä on, vaikka herneitä vähän vähemmän onkin. Pistele ääntä kohden vain. Onnea uudelle blogille =)

weekendsoldier kirjoitti...

"Kyllä ne SIANpäästä otetut lihanpalat ihan hyviä on, vaikka herneitä vähän vähemmän onkin."

Uskotko muuten että kohta ne kieltää ne siansiivutkin hernerokassa, ettei rättipäät vain loukkaannu.

Anonyymi kirjoitti...

No sehän on selvä, jollei tämä pelleily ala jo pikku hiljaa loppua. Ei auta muuta kuin toivoa, että järjen ääni vihdoin herättäisi suomalaiset.