keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Mää ihmettele kauhiast...

Mää kuuli pataljoona hevosmiähilt, jot pataljoona kirjuri ol sanonu jot Rysselis herra oliva kiältäne osottamast miälttä Euroopa islamilastumist vastta. Kui ny joku voi simmotti kiälttä? Mää ihmettele kauhiast. Eiks Euroopa mais o ilmasu- ja kokoontumisvappaus? Kyl muslimi saa huutta karul pää punasen jot "Kualema juuttalaisil!"ja "Kualema ristityil!" ja kaikke muuta mikä pitäs olla lais kiälletty! Jos mää menisi huutta karul simmotti ni polis tulis heti ja korjais mut putkka.

Mut kai niil muslimil o sit eri laki ku meil muil. No nehä kyl haluukki tänne sen sharia lain et ei sais ees Marski synttymäpäivän otta yhtä hömppsy leikattu konjakki, ku het lyärä pää poikki. Ja näti flikakki jouttus kulkke simmotti säki päälä etei näkis ees kui nätei he ova.

Suammeki tulee muslimi ovist ja ikkunoist ja vaatti et kaikk heidä tavat pitä kunnioitta ja et koht ei saa es laitta sianliha hernerokka, ku se loukka heit ni kauhia pal! Mää ole ku Turu Sanomii lukenu vaivasest kansakoulust päästtyä, mut kyl ny mäki sen tiedä ettei simmotti voi vaatti! Jos he ei halu syädä sianliha ni olkko syämät, mut ei kukka voi sano meiti töpinäl mitä he saa laitta hernerokka! (Ois muute hyvä jos laittasva vähä enemmä hernnei siihe ku niit o aina ni surkkia vähä.)

Ja kaikki muitakki kummi tapoi he tua mukanas. Ennä ei voi es kaupunkil kulkke rauhas, ku heti o joku moniossaaja ryästämäs sua ja tuikkamas puukol kylkke. Ja näti flikat ei uskalla kulkke kaupunkil, ku he jouttu yllätysseksi kohtteiks puistos tai kirjasto pihal. No kirjastoha o simmotti kultturikeskuksi, jot kai se sit o simmotti kultturirikastamist ku porukal olla näti flika kans sillai, vaikkei se haluiskka.

Ja Amerikas lennetä konei päi taloi ni et ne sorttu. Ja Euroopas pommiteta juni ja bussei. Mää ihmettele kauhiast. Toissi muslimeiki he tappa senkku kerkkivä. Irakiski kuale parisatta ihmist päiväs ku he räjäyttele ittes autois. Miks heiti sillai pittä tehä? Joku imami sanos heil jot sää pääse paratiisi ja saa kauhia pal neitsyi ku meet ja räjäytät ittes karul auttos! Miks heiti pittä räjäyttä simmotti ihmissi ku ei oo heil mittä tehny? Mää ihmettele kauhiast.

Kui maar joku voi rakasta simmotti rikollissi ja terroristtei nii et kiälttä osottamast miälttä sitä vastta ku he tule tänne ja teke pahoja tääl? Jos joku rakasta nätei flikoi, ni sen mää kyl ymmärrä. Mut rikollissi ja terroristtei! Ei jumalauta! Mää ihmettele! Mää ihmettele kauhiast! Mää ole ko klapil päähä lyäty! Mut älkkä Rysseli herra menettäkö toivoan. Kyl maailmas rikollissi ja terroristtei piissa.

Mut ei maar! nyt siel Rokan Antti huuttele jotai et on partio haudas! Pittä mennä kattoma mikä siäl ny on hätän. Mää kirjottele taas ku kerkkiä. Ja terveissi velipojal!

15 kommenttia:

reino kirjoitti...

Hä hää. Kyllä toimii!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli kyllä erinomainen. Mutta olettekos reino ja weekendsoldier miettineet mitä me teemme kun Tuntematon sotilas on reippailtu tyhjiin. Siirrymmekö Jukolan veljeksiin jotka olivat menossa yksissä tuumin naimaan Venlan vai Pekka Lipposeen joka oli menossa Arabian suomalaisten kuninkaaksi koska heitä neekerit ja hispaanit kovin kiusasivat.

weekendsoldier kirjoitti...

No kyllä Tuntemattomassa vielä riittää lainattavaa ja sitten olis vielä Talvisota ja piisaahan noita kirjoja, mistä ammentaa ideoita. Toi Pekka Lipponen ei muuten oliskaan hassumpi idea. Onhan se sentään tupla eversti, Suezin Sulttaani ja Kuun Varakuningas:)

weekendsoldier kirjoitti...

"Joo iso mies leikkii korkeajännitystä"

Korkeajännitystä? Lukiko siellä jossain AAAGHHH!!! tai Himmel! Ein engländer! Ei ole kyse "Korkkarista", viimeisin juttu oli mukaeltu Väinö Linnan Tuntemattomasta sotilaasta. Mutta ilmeisesti arvoisa anonyymi ei tunne suomalaista kirjallisuutta.

Jukka Aakula kirjoitti...

Toimii todella hienosti

"Fasisti"kulttuuria parhaimmillaan ja hienoa murretekstiä..

Anonyymi kirjoitti...

Terveissi vaa velipojalt. Mää ihmettele ja kauhiast kui sää ny heti pääsi jyväl, mää ole ko klapil päähä lyäty! Jatka vaa tämmötti juttui ni kyl se hernerokkaki siit viäl sakene!

weekendsoldier kirjoitti...

"Mitä mieltä olet tästä:

2. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan samaistaneet afrikkalaista alkuperää olevat ihmiset sekä muslimit eläimiin ja verranneet heitä sairauksiin"

- Paha kommentoida, kun ei tiedä millaista kieltä on käytetty.

"esittäneet sanottuihin ryhmiin kuuluvat ihmiset vahvasti yleistäen tautien levittäjiksi, loisiksi, raiskaajiksi ja muutoin rikollisiksi sekä muutoin vastaavin tavoin halventaneet heitä"

- Miten yleistäen tämä on ilmaistu? Jos rikollista ei saa enää sanoa rikolliseksi, niin miksi sitten?

"ilmeisessä solvaamistarkoituksessa julkistaneet piirroksia, jotka esittävä islamin uskontoon ja kulttuuriin liittyviä aiheita halventavalla tavalla"

- Kumma juttu. Muslimit saavat halventaa kristittyjen ja juutalaisten tapoja, mutta ei toisin päin. Näköjään laki ei ole kaikille sama.

"6. Uskonrauhan rikkominen laatineet ja toimittaneet sivuston, jossa esitetään Allahia tai profeetta Muhammadia kuvaavia hahmoja sekaantumassa eläimiin ja kamelin, jonka takapuolessa on profeetta Muhammadia kuvaava hahmo"

- Jos joku laatisi sivuston, jossa esitettäisiin Jumala tai Jeesus sekaantumassa eläimiin, tai julkaisisi kuvan jostain elikosta Jeesus tatuoituna persauksiin, niin kukaan ei nostaisi meteliä. Jollakulla ei ole ilmeisesti huumorintajua.

weekendsoldier kirjoitti...

"Olen täysin varma, siis 100%, ettäSuomen puolustusvoimat eivät ole sinusta kiinnostuneet."

- Kumma juttu. Miksiköhän ne sitten kutsuvat kerta toisensa jälkeen kertausharjoituksiin ja esim. muiden joukkojen harjoituksien vastaosastoihin? Onko itsellesi tullut kutsuja? :)

weekendsoldier kirjoitti...

Voi sua عرقي, عنصري
Nyt mä tajusin mistä sulla kiikastaa:) Sä olet kateellinen niille jotka saa kertausharjoituskutsuja.

"Itse olen reservin kapteeni. En ole kerrannut 10 vuoteen."

- Mä olen vaan res. alik. mutta kutsuja on tullut ja olen kertauksissa käynyt. Kutsun saaminen ei riipu sotilasarvosta, vaan siitä mihin sodan ajan joukko-osastoon on sijoitus. Nyt kun puolustusmäärärahat on tosi vähissä, armeija kertauttaa vain tärkeimpiä joukkoja, eli niitä jotka kutsutaan kriisin sattuessa ensimmäisenä pälvelukseen.

"Viikonloppuvärikuulaleikit ei vielä käy kertausharjoituksista."

- Ikävä tuottaa sulle pettymys, mutta en ole ikinä harrastanut värikuulaleikkejä. Ammuntaa kylläkin. (Siis sellaista, missä ammutaan oikeilla aseilla.) Entä sinä?

"Sinä valehtelet. Ymmärrän kyllä, että maanpuolustus on lähellä sydäntäsi. Mutta valitettavasti sitä ei tehdä rampoilulla. Sinä et ole saanut kutsuja kertausharjoituksiin, vaikka olet niitä pyytänyt."

- Nyt syyllistyt valitettavasti herjaukseen. Mutta älä huoli. Minulla riittää huumorintajua, toisin kuin joillakin, joten en aio tehdä tutkintapyyntöä poliisille.

En valitettavasti harrasta ramboilua (kirjoitetaan muuten b:llä, ei p:llä), vaan olen isänmaan asioihin vakavasti suhtautuva ihminen:)

weekendsoldier kirjoitti...

"korpraali / ylimatruusi kertausharjoitus
alikersantti 7 kh vrk
kersantti res-au, 10 kh vrk
ylikersantti res-au, 20 kh vrk (varusmieskers 10 kh vrk)
vääpeli / pursimies res-au, 40 kh vrk (varusmieskers 30 kh vrk)


Eli jos olet alikersantti, niin et ole kerrannut vielä ollenkaan..."

- Mistä sä luulet että ne alikessun natsat on AUK:ia käymättömälle tulleet? :)

weekendsoldier kirjoitti...

"Jaa sä oletki siis tykinruokaa.. No joo vähän ajettelinkin.
No siihen loppu natsojen saantisi:)

- Joo, mä olen niin sanotusti "sotilasurani huipulla":) Vaan enpä mä siellä natsojen takia mukana olekaan, vaan siksi että pidän sitä tärkeänä.

Suomessa ei muuten ole "tykinruokaa". On liian pieni armeija siihen, että olisi varaa tapattaa miehiä miten sattuu, kuten Ensimmäisessä Maailmansodassa tehtiin, josta ko. ilmaus on peräisin.

Ja kyllä mä vielä voisin tuostakin kohota, jos menisin sille uudelle "Miehistöstä aliupseeriksi" kurssille, vaan kun en mä ole niiden natsojen perään.

Yksi kaveri meidän porukasta kävi "Aliupseerista upseeriksi kurssin" ja nousi vääpelistä vänrikiksi, mutta se onkin vielä innokkaampi maanpuolustaja kun minä. Ja se on toiminut pitkään kouluttajanakin.

weekendsoldier kirjoitti...

"En oikein jaksa uskoa, että sun reservin sotilasurasi enää jatkuisi. Upseeriksi vaaditaan muutakin "normaali" luonne, kuten varmaan olet havainnut."

- No kyllä sä nyt jaksat jankuttaa:) Eikö sulla riitä sanottavaa jostain tärkeämmästä, kuin siitä miten mun "urani" kehittyy?

Enkä mä ole upseeriksi pyrkimässäkään, en edes aliupseeriksi. Noi reservissä saadut alikessun jämät riittää mulle ihan hyvin:)

Kekke kirjoitti...

Ai hässäkkä on reservin kapteeni?

Uskoni Suomen puolustusvoimien organisaatioon romahti taas hieman.

weekendsoldier kirjoitti...

"Ai hässäkkä on reservin kapteeni?

Uskoni Suomen puolustusvoimien organisaatioon romahti taas hieman."

- Äl Kekke menetä toivos. Kyl maailmas meitti normaleikki piisssa:)

weekendsoldier kirjoitti...

"Edeeleen jäin odottelemaan selvitystäsi kertausharjoitustesi ajankohdasta ja paikasta?


No eikö leikkisotilas uskalla antaa tietoja?"

- No vieläkö sä jaksat länkyttää samasta asiasta? Hanki elämä!

Ko. tiedot ovat minun ja PV:n välinen asia, eivätkä kuulu sinulle millään lailla.